Wednesday, 22 January 2014

Dari 90Kg turun sehingga 72kg selepas 2 bulan mengamalkan SHAPE PLUS & EVE FIBER!

lelaki pun boleh kurus dengan shape plus & eve fiber

TESTIMONI:

Kalau dulu, buat kerja sikit pun mesti selalu rasa penat dan selalu ada masalah sembelit. Sebelum consumed SP&EF ni berat saya 90kg tapi selepas hanya 2 bulan penggunaan produk ni berat saya dah turun ke 79kg! Selain tu, saya juga sebelum ni mengidap penyakit asma sampai ke tahap guna inhaler tapi kini dah tak perlu lagi dan masalah sembelit pun dah tiada!

Berminat?
SMS/WHATSAPP Sara,016 6545616 

sekarang ni! 

SHAPE PLUS 3 BOX & EVE FIBER 2 BOX HANYA RM370

(CODE AGENT-SSR083)
TANPA CODE NI JANGAN BELI YE.AGENT BERDAFTAR HANYA 200 ORANG JE KAT MALAYSIA NI.AWAS ADA TIRUAN DI PASARAN.KAMI TAK PERNAH BEKALKAN PRODUK NI DI FARMASI/KEDAI JAMU!!
BILA PRODUCT DAH GLAMOUR,ADA JE YANG AMIK KESEMPATAN.
SARA MOHON ANDA HATI2 K:-)
Hanya dijual exclusive online.barang anda dijamin sampai antara 1-2 hari ikut servis semasa poslaju
*cepat@lambat,result bergantung individu

Berat turun 12kg selepas sebulan setengah konsisten mengamalkan Shape Plus & EVE Fiber!

testimoni shape plus & eve fiber

TESTIMONI:

Berat badan saya dulu mencapai sehingga 64kg. Selepas hanya sebulan setengah penggunaan SHAPE PLUS & EVE FIBER,berat saya kini cuma tinggal 52kg.Kawan-kawan banyak yang tegur perubahan diri saya dan bertanya rahsianya.Baju lama semuanya dah muat pakai semula!Alhamdulillah...

Keberkesanan Shape Plus & Eve Fiber memang tidak dapat disangkal lagi.5 tahun dalam pasaran.Rasanya yang sedap,tidak kembang & juga tidak mengakibatkan sakit perut,cirit birit melampauTak perlu bersusah payah nak diet sekat nasi mahupun bersenaman berat-berat.Apa yang penting semasa pengambilan produk ini,elakkan makan malam selepas jam 8pm & pastikan minum air kosong 3 liter sehari bagi melancarkan proses pembakaran lemak.Badan anda akan bertukar menjadi mesin pembakar lemak!

Nak cuba??Set cubaan sebulan SHAPE PLUS & EVE FIBER hanya RM370.Anda pasti puas hati!

SMS/WHATSAPP "SPEF" ke 016-6545616 sekarang buy 2box free 1 box(Shape Plus)

Sunday, 29 December 2013

Seminggu sapu L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum saya dah boleh pakai seluar lama!

TESTIMONI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

l
Saya telah menjalani cesarean section sebanyak 2 kali ketika bersalin dulu
So...bila try produk ni
3 hari dah nampak kesan
saya juga dah cuba pelbagai krim pelangsingan namun hampa.
Dengan L'arome slimming serum ni,saya hanya fokus sapu di bahagian perut sahaja.Tempat lain saya tak cuba lagi.Apa yang amat mengujakan....selera makan saya berkurangan.
Rasa nak makan tu bila perlu je
Kadang-kadang tak habis pun
Dalam masa seminggu saya dapat pakai seluar lama
Alhamdulillah berkesan
Esok lusa baru nak masuk botol ke-2.So far baru guna 1 botol


Bagaimana teruja tak?

Jom ketahui fungsi L'arome apple stem cell slimming serum ni

- Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. 
- Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. 
- Boleh disapukan pada double chin.
- Menghaluskan tekstur kulit.
- Mengeluarkan angin2 dalam badan.
- Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.

Harga:
1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310

99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit

100% berkesan untuk hilangkan selulit dan strechmark

Cara Pengunaan:
Sapukan pada tempat yang bermasalah, 2 kali sehari selepas mandi mengikut kuantiti yang diperlukan.

Serum tu pekat (yg biasanya digunakan oleh slimming centre) so guna sikit pun dah terasa panas.

1 botol tu kalau badan size M boleh tahan 1 month. Kalau badan size L mungkin perlukan 2 botol 1 bulan.

Product tech from Switzerland, repacked in Malaysia.

Tapi...LEBIH JIMAT JIKA BELI

4 botol RM350/RM367(SS)
Automatik jadi member
Jom jana pendapatan bersama kami TEAM SSR!
Sila register di link ini bob2e.com/BETTY

SMS/WHATSAPP saya,Sara 016-6545616:)

TURUN 6.5KG TERUS HILANG PERUT YANG BUNCIT SELEPAS MENGAMALKAN SHAPE PLUS & EVE FIBER!

TESTIMONI SHAPE PLUS & EVE FIBER
klik gambar untuk paparan lebih jelas:)

Testimoni dari pengguna SHAPE PLUS & EVE FIBER

"Berat sebelum ini 60kg, malu perut buncit.Banyak produk yang saya try sebelum ini tapi tak boleh juga turun walaupun 1kg. Pastu kakak ada lah suruh try produk ini. Saya pun try alhamdulilah dalam sebulan turun 3kg. Jadi 57kg.Kemudian saya beli lagi yang kali kedua turun juga 3kg lebih smpi berat 53.5kg.Perut buncit pun dah tiada. Alhamdulilah ramai yang tegur saya dah kurus. Ada sampai kawan-kawan tanya & mereka pun berminat nak minum SHAPE PLUS & EVE FIBER.Memang terbaik!"

Apa fungsi SHAPE PLUS & bagaimana ia bertindak?

Fungsi utama Shape Plus ialah:
Membantu mengendalikan nafsu makan dan mengurangkan pengambilan makanan.
Membantu metabolisme tubuh membakar lemak yang berlebihan, selain dari kesan yang berganda untuk mencapai hasil yang terbaik dalam penurunan berat badan.
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan sekaligus membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam

Apa pula EVE FIBER?

Fungsi utama Eve Fiber ialah:
Merupakan minuman serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
Membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat di dalam tubuh.
Menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
Meningkatkan penghadaman serta metabolisme.
Mengurang kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan.
Membersihkan parasit, cacing dan telur-telurnya.
Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan.
Mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat.

prmo shape plus
Tinggal 1 hari lagi.Sah sampai 31 Disember 2013!
Promo murah melampau ni hanya tinggal beberapa hari saja lagi.Jangan lepaskan peluang ini!
Berminat?
SMS/WHATSAPP Sara,016 6545616 

sekarang ni! 

SHAPE PLUS 4 BOX & EVE FIBER 2 BOX HANYA RM370/RM390(SS)

PROMO BUY 2 BOX FREE 2 BOX SHAPE PLUS TAMAT 31 DEC 2013.

(CODE AGENT-SSR083)
sila semak no code saya & no hp 0166545616 sama seperti di website rasmi company,www.evesecret.net.Pastikan betul baru beli ok;)
TANPA CODE NI JANGAN BELI YE.AGENT BERDAFTAR HANYA 200 ORANG JE KAT MALAYSIA NI.AWAS ADA TIRUAN DI PASARAN.KAMI TAK PERNAH BEKALKAN PRODUK NI DI FARMASI/KEDAI JAMU!!
BILA PRODUCT DAH GLAMOUR,ADA JE YANG AMIK KESEMPATAN.
SARA MOHON ANDA HATI2 K:-) 
Hanya dijual exclusive online.barang anda dijamin sampai antara 1-2 hari ikut servis semasa poslaju
*cepat@lambat,result bergantung individu

Thursday, 26 December 2013

Turun 5kg dalam masa 6 hari hanya dengan sapuan L'AROME SLIMMING SERUM!!!

BERAT TURUN 5KG DENGAN SAPUAN L'AROME SLIMMING SERUM

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
Wah sangat hebat!Hanya dengan sapuan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum selama 6 hari,cik adik ni telah berjaya hilangkan 5kg berat badan beliau!Terbaik!Tapi beliau ada diet juga dengan kurangkan pengambilan nasi dan melebihkan sayur & buah.Pastikan minum air kosong lebih 2 liter sehari bagi membantu proses penyingkiran lemak melalui sistem limfa.

Kehebatan L'arome Slimming Serum ni memang tak dapat di sangkal lagi.Jom cuba!Anda pasti puasa hati!

 FORMULA baru dan TERKINI pada sesiapa yang MALAS nak bancuh dan minum untuk SLIM...
Apa kata try pula L'Arome Slimming Gel pula???

Amat MUDAH digunakan..hanya sapu SELEPAS MANDI di bahagian yang anda mahukan - Peha / Lengan / Perut...
● Kesan seawal 1-2minggu dapat dilihat
● Min hilang 3kg / 4inch dlm seminggu
●Tidak melekit
● Meresap sehingga kulit paling bawah

Harga:
★1 botol (30ml) = RM160 (inc pos) / SS rm170
★2 botol (1box) = RM300 (inc pos) / SS rm310
★Harga ahli- 4 botol RM350 / RM367(ss)
**Setakat hari ini sebanyak 50++ botol telah habis dijual dalam masa seminggu**
berminat boleh sms/whatsapp: 016-6545616(sara)

Sesiapa yang berminat nak jana pendapatan bersama TEAM SSR cepat-cepat hubungi Sara.

MODAL SERENDAH RM350(SM)/RM367(SS)!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...